Nare rioollucht? Rioolstank? 06-27895028. Kampen, Kamperhoek, Kapellebrug, Keizerrijk of Knuitershoek

Rioollucht in uw woning of bedrijfspand in Kampen, Kamperhoek, Kapellebrug, Keizerrijk of Knuitershoek kan verschillende oorzaken hebben. Mogelijk ligt het aan een gebrekkige ontluchting van uw binnen riolering. Rioolstank kan echter ook veroorzaakt worden door een scheurtje of lekkage in uw riool, een defect stankslot, een verkeerd geplaatste ontluchtingspijp of een rioolaansluiting die lager ligt dan het straatniveau. Onze rioolexperts kunnen middels diverse detectiemethoden het probleem bij u in Kampen, Kamperhoek, Kapellebrug, Keizerrijk of Knuitershoek, snel en vakkundig achterhalen en verhelpen. Bovendien kunt u ons bij spoed 24 uur per dag bereiken. Wij snappen heel goed dat u niet dagen met stankoverlast in uw badkamer of keuken wilt zitten.

Wij kunnen op verschillende manieren het stankprobleem voor u opsporen.

rioolinspecties met camera - De staat van uw riolering, eventuele breuken, of wortelingroei in beeld brengen. Inspectie mogelijk door alle maten van afvoeren.

Rookdetectieapparatuur - Bij rioolstank, rioolvliegjes of lekkage in het riool zetten wij de riolering vol met rook. Zo komt het probleem aan het licht.

Opsporingsapparatuur - Voor het localiseren van uw riolering, leidingen, etc. Wij kunnen exact in kaart brengen waar en hoe uw riolering loopt.

Website gemaakt door StudioWebdev.